Libocký pivovar

Libocké chřestění

Sládek hlásá:  Oslavte s námi příchod jara chřestem.

Víkend  od 28. do 30. 4. 2017 zasvětil náčelník kuchyně právě  této zdravé a chutné surovině. Znalce jistě není třeba dvakrát pobízet a vy kteří jste ještě neměli s chřestem to potěšení nepropásněte tuto příležitost. Těšit se můžete na:

POLÉVKY:

Chřestový krém
se zastřeným vejcem a snítkou kopru
Hovězí vývar
s jarní máslovou zeleninou a chřestovými knedlíčky

HLAVNÍ JÍDLA:

Jehněčí kotletky na grilu
se slaninovými chipsy podávané s bramborovo-chřestovým pyré a kapkou jehněčího demi-glace

Pečené husí stehýnko na jablkách a chřestu
s bramborovým knedlíkem a červeným kapustovým zelím

Bramborové gnocchi s krůtím masem
přelité smetanovou chřestovou omáčkou sypané parmazánem

Krémové rizoto s chřestem
podávané s grilovanými medailonky z vepřové panenky

Steak z lososa
s Holandskou omáčkou, chřestovým konfitem a grilovanými rajčaty a cuketou

DEZERT:

Domácí višňová bublanina
s medovým chřestem, šlehačkou a oříškovou zmrzlinou

 

Foto: Valeria Aksakova|Freepik.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek