Libocký pivovar

Velikonoční menu

Sládek hlásá, že i na velikonoce se můžete těšit na speciální menu. Pečená jehněčí žebra, jarní kohoutek nebo zabijačková paštika a mnoho dalšího…

PŘEDKRMY:

Špenátový krém
s mladými kopřivami
Domácí zabíjačková paštika
s brusinkami a domácím cibulovým chlebem

HLAVNÍ JÍDLA:

Pečená jehněčí žebra a kýta na máslových hruškách
podávané cibulovou marmeládou a domácím česnekovým chlebem
Konfitovaný králík na česneku,
dušený sekaný špenát, staročeské bramborové drbáky
Pečený jarní kohoutek (½)
s velikonoční nádivkou a šťouchaným bramborem
Grilovaná jarní kuřecí galantína
s bylinkovou nádivkou a tradičními máslovými krupicovými noky

DEZERTY:

Domácí rebarborový koláč s drobenkou
Tradiční velikonoční beránek se šlehačkou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek