Sládek hlásá

Opět otevřeno

Sládek hlásá, že po krátké rekonstrukci je opět otevřeno

Čti více

Rekonstrukce LP

Sládek hlásá: V období 1. – 9. 7. 2017
budeme rekonstruovat

Po tuto dobu bude hostinec i pivovar přechodně uzavřen. Pokusíme se tento krátký čas co nejefektivněji využít a vylepšit kuchyň, zázemí, vymalovat nebo poladit zahrádku. Čti více

Libocké chřestění

Sládek hlásá:  Oslavte s námi příchod jara chřestem.

Víkend  od 28. do 30. 4. 2017 zasvětil náčelník kuchyně právě  této zdravé a chutné surovině. Znalce jistě není třeba dvakrát pobízet a vy kteří jste ještě neměli s chřestem to potěšení nepropásněte tuto příležitost. Těšit se můžete na: Čti více

Velikonoční menu

Sládek hlásá, že i na velikonoce se můžete těšit na speciální menu. Pečená jehněčí žebra, jarní kohoutek nebo zabijačková paštika a mnoho dalšího… Čti více

Libocký Balkán

Sládek hlásá, že o víkendu 17. – 19. 3. pro vás šéfkuchař Miroslav Brooš chystá tradiční balkánské speciality. Můžete se se společně se mnou těšit na grilované jehněčí kebaby, Čti více

Menu | Americký víkend

Sládek hlásá, že Americké menu pro tento víkend je šéfkuchařem doladěno. Nezapomeňte ovšem, že dobré jídlo by mělo být i po zásluze spláchnuto výtečným mokem. Proto jsem na tento víkend pro vás navařil speciální svrchně kvašené pivo: India Pale Ale | ROBERT.  Čti více

Víkend amerických specialit

Sládek hlásá, že si vás dovoluji pozvat na VÍKEND AMERICKÝCH SPECIALIT | 17. – 19. 2. 2017. Šéf kuchař si pro vás nachystal pravou americkou klasiku. Mimo jiné se můžete těšit na čtvrtkilový hovězí burger, T-bone steak nebo třeba vepřová žebra na medu. Čti více

Svatomartinské menu

Srdečně vás zveme na Svatomartinské hody 2016. Konec hlásání. Čti více