Libocký pivovar

Aktuální denní menu │ Libocký pivovar Nad Šárkou

Změna jídel vyhrazena.
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Zomato

4 komentáře

    1. Dobrý den, děkuji za upozornění. Dnes bylo denní menu publikováno opravdu později. Ale pokud se podívám do archivu, tak ostatní dny bylo včas.
      David Pátek

  1. Dobrý den,
    dnes jsem byl u vás na obědě. Poprvé.
    Můj dojem….. Restaurace přesně pro pivovarské prostředí. Obsluha rychlá, usměvavá, prostě příjemní mladí lidé.
    Polévka dršťková, hlavni jídlo guláš. U polévky první dojem silné aroma magi a následně i stejná chuť. Asi ujela ruky a to hodně. Guláš…. Omáčka sama konzistence kaše s chutí kde dominoval rajský protlak a nastrouhaný křen jí na chutí nepřidal a spíš šlo s jeho použitím jen o něčí fantazii. Asi i tady ujela ruka. Musím ale přiznat, že nejlepší byl čerstvý, křupavý rohlík, ale ten se u vás asi nepekl.
    Celkový dojem….. Poznal jsem, že se dá na obou jídlech dost pokazit.
    Na závěr….první návštěva a nezlobte se, i poslední.
    Jelínek

  2. Dobrý den, již jednou jsem přes e-mail komunikoval s panem Pátkem o tom že Česká klasika vepřo-knedlo-zelo nestálo za nic. Před pár dny jsem restauraci navštívil znovu, říkal jsem si že se snad polepšili. Byl jsem tam v podvečer, takže mimo denní menu. Vybral jsem si “Moravského vrabce”, těšil jsem se na klasiku. Asi bylo mojí chybou že jsem si objednal něco co jsem nedočetl do konce (nebo to tam nebylo, nevím, možná malými písmenky která nepřečtu kvůli horšímu zraku). Takže jsem dostal kus pečeného boku bez kosti na jakési hromadě špeclí, přelitých jakousi UHO (univerzální hnědá omáčka), mezi špeclemi byly ještě jakési proužky nevařené dosti tuhé zelené zeleniny které jsem úplně neidentifikoval. Později jsem našel něco podobného od matlala Babici a ten tam dával kapustu, (ale použít nevařenou?), to jsem ještě nikde neviděl. Takže když to vezmu popořadě tak maso bylo vcelku dobré tomu bych snad vytkl že bylo takové trochu unavené, prostě hospodská klasika upeče se to a pak to je nějakou dobu v lednici a pak se to zlehka ohřeje, špecle zřejmě uvařené dopředu a ohřáté, trochu oschlé na povrchu, UHO a syrové proužky zeleniny fuj. Z celého bych vyvodil ty důsledky že kuchař v této restauraci za moc nestojí, chtělo by to opatrněji vybírat jídla tak aby se daly připravovat tak, aby vypadala jako čerstvá (zvláště mimo denní menu), neopisovat od packalů lako jsou Babicové. Žádné jídlo které jsem tam měl nikdy nevypadalo fresh, vždycky to bylo takové umatlané a ušmudlané, prostě to nemá šmrnc a úroveň. Již nikdy více. Jo pivo máte dobré, tak z toho udělejte pivnici, možná to vyjde lépe.

Napsat komentář: David Pátek Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *