Burger week

15
Led
2018

Sládek hlásá že po pravé české zabijačce přichází do Libockého pivovaru pravá americká klasika. O víkendu 19. -21. ledna si u nás budete moci užít pořádný domácí burgery.

Hamburger či  burger je sendvič z grilovaného mletého masa, nejčastěji hovězího, vloženého do rozkrojené housky. Kromě masa bývá součástí i hlávkový salát, sýr a rajče. Existuje však mnoho variant hamburgru včetně bezmasých s rozmanitými ingrediencemi. Například hamburger obsahující sýr se nazývá cheeseburger.
Označení pochází od města Hamburg, častého místa emigrace do USA.

NAŠE MENU


Tradiční americký kukuřičný krém

s restovanou slaninou a opečenými máslovými krutony


200g | US Class

Hovězí Angus (chuck roll), sezamová brioška, zelenina, smažená cibulka, slanina a tradiční US barbecue omáčka.


200g | Chesse

Hovězí Angus (chuck roll), tmavá „sépie“ brioška, zelenina, cheddar ,slanina a tradiční US barbecue omáčka.


200g | Jalapeňo

Hovězí Angus (chuck roll), brioška, zelenina, cheddar, Jalapeňo papričky, slanina a tradiční US spicy barbecue omáčka.


200g | Kentucky

Kuřecí maso, tmavá „sépie“ brioška, Feta sýr, zelenina, majonéza


200g | Tennessee

Kuřecí maso, sezamová brioška, cheddar, slanina, zelenina, majonéza a tradiční Tennessee barbecue omáčka


 200g | Texas Egg

Vepřové maso (vepřová panenka/kýta), brioška, zelenina, slanina, sýr, beraní rohy, vejce a tradiční US spicy barbecue omáčka


Hovězí maso do burgerů připravujeme MEDIUM.

Konec hlásání

 

Žádné komentáře

Napsat komentář